G&G – 2 cursus

De G&G-2 cursus heeft als einddoel het behalen van het officiële landelijke G&G-2 diploma.
De G&G-beginners cursus kan door iedereen met een G&G-1 diploma gevolgd worden. Bij instromen in de G&G-cursus krijgt iedere deelnemer een boekje met trainingstips, waarin tevens alle exameneisen uitgebreid beschreven staan.
Deelname aan een G&G-beginners cursus geeft u tevens het recht om mee te doen aan het K.C. REO clubkampioenschap, en tevens aan de landelijke, door Cynophilia georganiseerde, G&G wedstrijden.

Wat kunt u verwachten van de G&G-2 cursus:

In de G&G 2-cursus wordt een flink aantal nieuwe oefeningen geïntroduceerd. Tevens worden in deze cursus in principe alle oefeningen los van de lijn gedaan. De nieuwe oefeningen maken deze cursus weer spannend en tevens een nieuwe uitdaging voor u en uw hond.
Ook bij deze cursus staat het plezier van baas en hond voorop.
Bij instromen in de G&G-cursus krijgt iedere deelnemer een boekje met trainingstips, waarin tevens alle exameneisen uitgebreid beschreven staan.
Deelname aan een G&G 2-cursus geeft u tevens het recht om mee te doen aan het K.C. REO clubkampioenschap, en tevens aan de landelijke, door Cynophilia georganiseerde, G&G wedstrijden.Na het behalen van het diploma kan de combinatie deelnemen aan de G&G-3 cursus.

 

Voorwaarden:

lid van K.C. REO
uw hond is gechipped
uw hond is in het bezit van een rashondenlog- of werkboekje
minimale vooropleiding G&G-1 diploma.

Online Inschrijven