Clubmatch

Op de laatste zaterdag in januari organiseert K.C. Rijssen, de jaarlijkse clubmatch. Locatie is de prachtige sporthal “Reggehal” te Rijssen. De hal is niet alleen heerlijk verwarmd, maar straalt ook gezelligheid uit. De schitterende tribune biedt plaats aan ca 500 personen en is ook toegankelijk voor kleinere hondjes. De vloer is afgedekt met een slipvaste laag en de ringen zijn aanéén geschakeld, zodat, vanuit elke positie de keuringen zijn te volgen.

De prijzentafel is ieder jaar weer goed gevuld .

Elke Beste in de Groep gaat naar huis met een prachtige Twente Trophy en de Beste van de Clubmatch mag de fel begeerde Twente Bokaal in ontvangst nemen. Verder is er de Broer Holtkamp-prijs voor de Beste Zelfgefokte hond.

4

 

Het keurmeestercorps bestaat ieder jaar uit een door de “wol geverfde” groep specialisten. Vrijwel elke hond kan hierdoor worden voorzien van een kwalificatie. Reden voldoende om in te schrijven.

Aan het aantal inschrijvingen is een limiet gesteld. We kunnen in verband met de beschikbare ruimte niet meer dan 350 inschrijvingen accepteren. Meer dan 350 inschrijvingen zou betekenen, dat dit ten koste zou gaan van de ruimte voor de exposanten en de ringen. En zeker dat laatste willen wij niet.

Daarom, schrijf snel in om te voorkomen dat we u moeten teleurstellen! Want, “wie het eerst komt, het eerst maalt”!

 

Inlichtingen

Karin Brand
E-mail: clubmatch@kcrijssen.nl

U kunt alleen nog online inschrijven voor de Clubmatch, bestaande leden kunnen een korting code opvragen bij onze penningmeester: janwierbos@kcrijssen.nl