Informatie en opgaaf nieuwe cursus

Waarom met uw hond trainen bij KC Rijssen en omstreken?

Onze traningsmethode is beloningsgericht.

Inschrijving  A-, B- en C- cursus voor honden bij Kynologenclub Rijssen en omstreken op maandagavond 13 en 20 februari 2017.

U bent  misschien wel de trotse eigenaar van een geweldige hond. Helaas luistert hij/zij niet zoals u dat graag zou willen. Dan is het tijd om op cursus te komen bij de Kynologenclub Rijssen en omstreken. Wij bieden cursussen aan voor honden van alle leeftijden.   

KC REO werkt niet op commerciële basis.  Al onze medewerkers zijn vrijwilligers. Dit betekent niet alleen lage cursusgelden maar ook de gedrevenheid van gediplomeerde instructeurs die u met veel  plezier voorthelpen tijdens de opvoeding van uw hond. De  cursussen worden gegeven volgens de richtijnen van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

Maandagavond 27 februari 2017  starten wij weer met  de  A-, B- en C- cursussen.

Inschrijven voor deze cursussen kan op maandagavond 13 en 20 februari vanaf 19.00 uur bij KC REO, in de kantine van de WRV, Arend Baanstraat 100/A 7461 DX Rijssen.  

Pup socialisatie training en Puppy cursus

Wanneer u een pup heeft kunt u met hem/haar ten alle tijde instromen in de puppy cursus. Voor de pup is het erg belangrijk om gesocialiseerd te worden en de eerste oefeningen spelenderwijs te leren. Dit alles komt aan bod bij de puppy cursus. De eerste vier lessen (voor pups vanaf 9 weken t/m 12 weken) zijn op zaterdag ochtend. Vanaf het moment dat de pup 13 weken oud is, zal de puppy cursus op maandagavond of zaterdagmorgen zijn.

Voor meer informatie bezoek onze  website: www.kcrijssen.nl of facebook: KC REO en u kunt contact opnemen met Jannes Bruggink (0548 -518554)

dog laying head on a pile of books